AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde cam kırıkları görmek

Kahve falında evde cam kırıkları görmek

Kahve falında evde cam kırıkları görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında evde cam kırıkları gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında camı kırık ev görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde cam kırıkları görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camları kırık ev görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam bardağı görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı süpürmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir