AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii süpürmek

Kahve falında camii süpürmek

Kahve falında camii süpürmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında camii süpürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında cami süpürdüğünü görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında camiyi süpürmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında camii süpürmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında cami önünü süpürmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami önü süpürmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, şan şöhret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin önünü süpürmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusu süpürmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir