AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiyi süpürmek

Kahve falında camiyi süpürmek

Kahve falında camiyi süpürmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, amacına ulaşabileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Kahve falında camiyi süpürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusu süpürmek gün yüzü görmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami süpürmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami bahçesi süpürmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında caminin önünü süpürmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında cami önü süpürmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiyi süpürmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir