AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni evin kapısını açmak

Kahve falında yeni evin kapısını açmak

Kahve falında yeni evin kapısını açmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına delalettir.

Kahve falında yeni evin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında yeni evin kapısını açmak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında evinin kapısını açmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evinin kapısını açmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında bir evin kapısını açmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, rahat yüzü göreceğine delalettir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında oda kapı açmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çalan kapıyı açmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi kapı açmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir