AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda kapısını açmak

Kahve falında oda kapısını açmak

Kahve falında oda kapısını açmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda kapısını açmak gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında odanın kapısını açmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda kapısı açmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına inanılır.

Kahve falında oda kapı açmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında oda kapısını açmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba kapısı açmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine kapı açmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalan kapıyı açmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında dış kapıyı açmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir