AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon kapısını açmak

Kahve falında balkon kapısını açmak

Kahve falında balkon kapısını açmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkon kapısını açmak gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında balkon kapısını açmak borcunun da hafifleyeceğine, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek kolaylıklarla karşılaşacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında balkon kapısını açık görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında balkon kapısı görmek çok büyük atılımlar yapacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısını kapatmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek kendisine fırsatlar yaratacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir