AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kapı açmak

Kahve falında çok kapı açmak

Kahve falında çok kapı açmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kapı açmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Kahve falında dükkan kapısı açmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında oda kapı açmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak aile bireylerinin mutlu olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok kapı açmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar kapı açmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok kapı açmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir