AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın lafını duymak

Kahve falında altın lafını duymak

Kahve falında altın lafını duymak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, içini açmaya karar vereceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın lafını duymak gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Kahve falında altın lafını duymak girişimlerde bulunacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında laf duymak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Kahve falında birinden laf duymak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para lafı duymak işlerin günden güne daha da artacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına alamet eder.

Kahve falında laf kavgası yapmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası etmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine laf söylemek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, insanlara iyilik yapmaya rivayet eder.

Kahve falında lafla kavga etmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir