AnaSayfa / Genel / Kahve falında para lafı duymak

Kahve falında para lafı duymak

Kahve falında para lafı duymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para lafı duymak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında para lafı duymak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden laf duymak ele güne muhtaç hallere geleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında laf duymak büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında altın lafını duymak yeni işler alacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine laf vermek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıza laf atmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında laf dalaşı etmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında laf atmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir