AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine laf söylemek

Kahve falında birine laf söylemek

Kahve falında birine laf söylemek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hataların düzeltileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, acılarını dindireceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında birine laf söylemek gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında birine laf söylemek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında laf söylemek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birinden laf duymak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, mutlu olacağınıza delalettir.

Kahve falında birine laf vermek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında birine laf sokmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında laf kavgası yapmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında laf duymak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza laf atmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir