AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kürek görmek

Kahve falında altın kürek görmek

Kahve falında altın kürek görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, keyfin kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında altın kürek gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında altın kürek görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kürek görmek hayaller kurulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kürekle çamur atmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kürek görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandal kürek çekmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına tabir olunur.

Kahve falında süpürge kürek görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kürek görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kürek çektiğini görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir