AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandal kürek çekmek

Kahve falında sandal kürek çekmek

Kahve falında sandal kürek çekmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandal kürek çekmek gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Kahve falında sandalda kürek çekmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sandalla kürek çekmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandal kürek çekmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sandal küreği görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sandal çekmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında denizde kürek çekmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında suda kürek çekmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemide kürek çekmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir