AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzu su doldurmak

Kahve falında havuzu su doldurmak

Kahve falında havuzu su doldurmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzu su doldurmak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında havuza su doldurmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzu su doldurmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında havuzu doldurmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz doldurmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak çok güzel günler geçirileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir