AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere su doldurmak

Kahve falında bir yere su doldurmak

Kahve falında bir yere su doldurmak duymadığı sözleri duyacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Kahve falında bir yere su doldurmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Kahve falında bir yere su doldurmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su doldurmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine inanılır.

Kahve falında güğüme su doldurmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan su doldurmak bunun şans olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında su doldurmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, daha fazla mal sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çantaya su doldurmak daha güçlü bir hale geleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir