AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ezan duymak

Kahve falında camide ezan duymak

Kahve falında camide ezan duymak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, rızkında ve malından olacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ezan duymak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Kahve falında camide ezan duymak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide ezan sesi duymak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak dedikodu edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak yani babasına benzeyeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında camide ezan dinlemek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide ezan okumak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ezan sesi duymak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ezanın okunduğunu duymak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir