AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezanın okunduğunu duymak

Kahve falında ezanın okunduğunu duymak

Kahve falında ezanın okunduğunu duymak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, üzerinde kafa yoracağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezanın okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ezan okunmasını duymak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, işlerin sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında ezan okunduğunu duymak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sabah ezan okunduğunu duymak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam ezanı okunduğunu duymak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, günah ve suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ezan okunduğunu duymak onunla güzel bir ilişki kuracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ezan okunurken duymak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam ezanının okunduğunu duymak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir