AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ezan okumak

Kahve falında camide ezan okumak

Kahve falında camide ezan okumak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide ezan okumak gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Kahve falında camide ezan okumak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide ezan sesi duymak yepyeni biri haline geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Kahve falında camide ezan duymak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ezan dinlemek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinin ezan okuduğunu görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdestsiz ezan okumak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, gün yüzü görmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir