AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden ezan sesi duymak

Kahve falında camiden ezan sesi duymak

Kahve falında camiden ezan sesi duymak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak düşmanların önlerinin açılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Kahve falında camide ezan sesi duymak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında camide ezan duymak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vakitsiz ezan sesi duymak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken ezan sesi duymak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ezan sesini duymak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir