AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ezan sesi duymak

Kahve falında camide ezan sesi duymak

Kahve falında camide ezan sesi duymak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide ezan sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Kahve falında camide ezan sesi duymak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine delalettir.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında camide ezan duymak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında uzayda ezan sesi duymak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ezan sesini duymak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken ezan sesi duymak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına alamet eder.

Kahve falında vakitsiz ezan sesi duymak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir