AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak gözyaşlarının dineceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında camide ezan okunduğunu duymak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında camide ezan sesi duymak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Kahve falında camide ezan duymak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, küslükleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ezan okunduğunu duymak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezanın okunduğunu duymak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birinin ezan okunduğunu duymak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken duymak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir