AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide eşek görmek

Kahve falında camide eşek görmek

Kahve falında camide eşek görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, büyük bir karar verileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında camide eşek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan koşullar veya işaretler uzun vadede nelerle meşgul olacağınızı gösteriyorken, olay veya işaretleri hafife almamanızda tam önünüzdeyken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında camide eşek görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşek bulmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında uzun eşek oynamak acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek ve yavrusunu görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine inanılır.

Kahve falında sıpalı eşek görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında bağlı eşek görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir