AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek bulmak

Kahve falında eşek bulmak

Kahve falında eşek bulmak üçüncü gözünün açılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek bulmak gördüyseniz:

  • Sosyal medyada veya teknoloji alanında başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşek bulmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Kahve falında eşek sağmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalettir.

Kahve falında eşek çiftleşmesi görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında eşek resmi görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eşek derisini yüzmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eşek kellesi yemek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında eşek ve koyun görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşekten inip ata binmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir