AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağlı eşek görmek

Kahve falında bağlı eşek görmek

Kahve falında bağlı eşek görmek sorunların hallolacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, keyfe kavuşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağlı eşek gördüyseniz:

  • Evinizde duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

Kahve falında bağlı eşek görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe bağlanmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bağ bozmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında halatla bağlanmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağ dikmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağlı ayı görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bağlı görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında ağzı bağlı köpek görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir