AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun eşek oynamak

Kahve falında uzun eşek oynamak

Kahve falında uzun eşek oynamak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında uzun eşek oynamak gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında uzun eşek oynamak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında eşek taşımak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında eşek boku yemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında eşekten inip ata binmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan ve eşek görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek çifleşmesi görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek ve at görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eşek görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir