AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arısının soktuğunu gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında eşek arısını öldürmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek arısından kaçtığını görmek hikmete kavuşacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında eşek arısı görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında eşek arısı öldürmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü eşek arısı görmek bilincin artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arısından kaçmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında eşek arı öldürmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir