AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak çoluk çocuğa karışacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide yer bulamamak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabımı bulamamak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bulamamak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıları bulamamak el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir