AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak sermayesinin harcandığına değeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, insanlara öncülük edeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak düşmanını alt edeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini kaybetmek bulamamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birini kaybetmek ve bulamamak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybetmek bulamamak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, işindeki verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini kaybetmek ve bulamamak kısmetlerinin her daim açık olacağına, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir