AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide yer bulamamak

Kahve falında camide yer bulamamak

Kahve falında camide yer bulamamak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, başarıların artacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kızgınlıkların geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yer bulamamak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında camide yer bulamamak mali krize gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kalacak yer bulamamak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvaletini yapacak yer bulamamak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında evin yerini bulamamak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yer bulamamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında oturacak yer bulamamak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir