AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabımı bulamamak

Kahve falında ayakkabımı bulamamak

Kahve falında ayakkabımı bulamamak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, daha rahat para kazanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabımı bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabının eşini bulamamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabını bulamamak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, güzel günlerin kapıda olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabısını bulamamak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabımı bulamamak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Kahve falında çamura bulanmış ayakkabı görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir