AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini aramak can bulacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı tekini giymek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tekini çaldırmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tekini aramak göğüs germek zorunda kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir