AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıları bulamamak

Kahve falında ayakkabıları bulamamak

Kahve falında ayakkabıları bulamamak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, işlerin açılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları bulamamak gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Kahve falında ayakkabı bulamamak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabını bulamamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabının eşini bulamamak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, malların artacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı bulamamak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabılarını bulamamak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabısını bulamamak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı eşini bulamamak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir