AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı bulamamak

Kahve falında ayakkabı bulamamak

Kahve falında ayakkabı bulamamak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabımı bulamamak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı bulamamak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı eşini bulamamak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabılarını bulamamak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir