AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında cami kilise görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine tabir olunur.

Kahve falında kilise ve cami görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında cami ve kilise görmek hayırlı haberler duyacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılmak için cami aramak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında camii aramak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami aramak günlerini bunun için harcayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir