AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise ve cami görmek

Kahve falında kilise ve cami görmek

Kahve falında kilise ve cami görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, gönlünün rahata ereceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, harcama gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında kilise ve cami gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında cami ve kilise görmek masabaşı bir işe girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek işinin en iyisi olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında cami kilise görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilise ve cami görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kilise mumu görmek evdeki nimetin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise temizlemek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında kilisede evlendiğini görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir