AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami suyu içmek

Kahve falında cami suyu içmek

Kahve falında cami suyu içmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında cami suyu içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında cami suyu içmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusundan su içmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda su içmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına delalet eder.

Kahve falında cami içinde su görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde cami görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami ve su görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir