AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve su görmek

Kahve falında cami ve su görmek

Kahve falında cami ve su görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami ve su gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Kahve falında cami avlusunda su içmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su altında cami görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusundan su içmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına inanılır.

Kahve falında cami içinde su görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin sular altında kaldığını görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde cami görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir