AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde su görmek

Kahve falında cami içinde su görmek

Kahve falında cami içinde su görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde su gördüyseniz:

  • Gerçek herkese farklı görünüyor.

Kahve falında cami içinde su görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında caminin içinde su görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde cami görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin içinde köpek görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinde bulunmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde tuvalet görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde koşmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında kendini caminin içinde görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir