AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde cami görmek

Kahve falında suyun içinde cami görmek

Kahve falında suyun içinde cami görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sağlığın bozulacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde cami gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında cami içinde su görmek hayatının başarılarla dolacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde cami görmek patron koltuğunda oturacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin içinde su görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında cami içinde havuz görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında caminin içinde koşmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami içinde ev görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde yatmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin içinde uçmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir