AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin önünde dua etmek

Kahve falında caminin önünde dua etmek

Kahve falında caminin önünde dua etmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hayatının alt üst olacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında caminin önünde dua etmek gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Kahve falında caminin önünde dua etmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami önünde dua etmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kabenin önünde dua etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami önü süpürmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına işarettir.

Kahve falında cami önünde namaz kılmak sorunların artacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cami önünde oturmak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, ona kol kanat gereceğine delalettir.

Kahve falında cami önünde dilenmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında caminin önünde yatmak işlerinin bir anda bozulacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir