AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin önünde yatmak

Kahve falında caminin önünde yatmak

Kahve falında caminin önünde yatmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde yatmak gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Kahve falında caminin önünde yatmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işarettir.

Kahve falında kapı önünde yatmak huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde yatmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, işlerini hafifleteceğine işarettir.

Kahve falında cami önünde ezan okumak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet eder.

Kahve falında cami önünde namaz kılmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında caminin önünde namaz kılmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Kahve falında cami önünde kalabalık görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında caminin önünde dua etmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir