AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare cami görmek

Kahve falında minare cami görmek

Kahve falında minare cami görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayalkırıklığı duyacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yönetici makamına geleceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minare cami gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında caminin minaresini görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camii minaresine çıkmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minaresiz cami görmek her konuda şansın yaver gideceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kazancın katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir