AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorlukla merdiven çıkmak

Kahve falında zorlukla merdiven çıkmak

Kahve falında zorlukla merdiven çıkmak yapılan hataların tekrarlanacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorlukla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Kahve falında zorlukla merdiven çıkmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Kahve falında zorluklarla karşılaşmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına tabir olunur.

Kahve falında zorlukları aşmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında zorlukla yürümek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zorlukla kusmak mutlu ilişkiler kuracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar merdivene çıkmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir