AnaSayfa / Genel / Kahve falında saati kırık görmek

Kahve falında saati kırık görmek

Kahve falında saati kırık görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saati kırık gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kırık saat görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kırık saat camı görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında saati kırık görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camı kırık saat görmek daha çok kazanç elde edeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kol saati görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kırık kol saat görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzük ve saat takmak kara kara düşüneceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir