AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık saat görmek

Kahve falında kırık saat görmek

Kahve falında kırık saat görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırık saat gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek rızkının çeşitleneceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık saat görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kol saati görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık saat camı görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kırık kol saat görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında camı kırık saat görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Kahve falında saati kırık görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işarettir.

Kahve falında saat taktığını görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir