AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kapısını görmek

Kahve falında cami kapısını görmek

Kahve falında cami kapısını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kötü günlerin geride kalacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında cami kapısını gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Kahve falında cami kapısından çıkmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında caminin kapısını açmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında caminin kapısında durmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında namaz kılmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camii kapısını açmak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında beklemek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine yorulur.

Kahve falında camii kapısı görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami kapısı açmak hastalıklarının iyileşeceğine, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir