AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kapısından çıkmak

Kahve falında cami kapısından çıkmak

Kahve falında cami kapısından çıkmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısından çıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Kahve falında cami kapısından çıkmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami kapısı açmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına inanılır.

Kahve falında cami kapısı görmek işinde ustalaşacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında cami kapısından girmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami kapısını açmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında camii kapısı görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında dua etmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında cami kapısında beklemek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir