AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii kapısı görmek

Kahve falında camii kapısı görmek

Kahve falında camii kapısı görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında camii kapısı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında cami kapısını açmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısında dua etmek önemli bir lider haline geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısından girmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında cami kapısında namaz kılmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında cami kapısı açmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami kapısı görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camii kapısı görmek kendisini geliştireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin kapısını görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir