AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kapısında dua etmek

Kahve falında cami kapısında dua etmek

Kahve falında cami kapısında dua etmek sorunlarının da çözüleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında cami kapısında dua etmek gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Kahve falında cami kapısında dua etmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye gitmek dua etmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında caminin önünde dua etmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye gidip dua etmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında cami dua etmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde dua etmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami önünde dua etmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir