AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içi görmek

Kahve falında cami içi görmek

Kahve falında cami içi görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami içi gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında cami içi görmek Allah’ın yolundan gideceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin icinde olmak yeni bir iş bulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında camiye halı vermek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret eder.

Kahve falında caminin yanında ev görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin yıkılması görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında camiye para verdiğini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında cami önünde dua etmek kısmetlerinin kapanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir