AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami önünde dua etmek

Kahve falında cami önünde dua etmek

Kahve falında cami önünde dua etmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami önünde dua etmek gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Kahve falında caminin önünde dua etmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında cami önünde dua etmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin önünde dua etmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında cami önünde ezan okumak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin önünde namaz kılmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında cami önünde namaz kılmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami önünü süpürmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında cami önü temizlemek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir